Cronica LA FLORIDA 4 – 3 LA PLANA FC “A”

Festival de gols entre La Florida i La plana (4-3)
Un gol al minut 2 de partit presagiava que les coses serien fàcils per la Florida. Tot i així, La Plana ha donat guerra i, finalment, els homes de Juan Luís Porras han acabat vencent per la diferència mínima.
La Florida, tercera classificada al arribar a aquest encontre, ha saltat al camp conscient que l’Espluguenc -líder- havia perdut el seu partit i que, si avui guanyava, l’empataria a punts. I no s’ha estat per orgues. Al minut 2 de partit els locals ja havien gaudit d’una ocasió perillosa, però ha estat en la segona aproximació quan ha arribat el gol. Una pilota penjada a l’àrea des de la banda dreta l’ha aprofitada Joel per rematar a plaer i obrir la llauna.

La Plana s’ha dedicat a defensar i amb prou feines ha creuat el seu camp durant bona part de la primera meitat. Tot el contrari que els hospitalencs, que han posat la directa i, al minut 20, Ricky ha fet el segon. Després de rebre a la frontal, ha trepitjat àrea i, sense més oposició, ha xutat amb cama dreta i ha ampliat el seu compte personal de gols. Ara mateix, amb 23, se situa com a màxim golejador de la categoria.
La reacció de la Florida ha tardat 10 minuts. Tot i no haver tingut cap arribada amb la pilota en moviment, els visitants han aprofitat una jugada de pilota atura per retallar distàncies. Xavi ha estat l’encarregat d’executar una falta directa des de la frontal, que ha acabat entrat per la porteria de Sergi convertint-se en un golàs.
Quan semblava que el 2 a 1 seria el resultat amb el que s’arribaria al descans, en els últims cinc minuts de la primera meitat s’han precipitat els esdeveniments. Al 40, Joel ha assistit Alfa, que ha provat un xut creuat des de dins l’àrea i ha marcat sense problemes. I tres minuts més tard,el visitant Kike ha rematat des de la frontal de la petita una centrada enverinada que ha suposat el 3 a 2.
La segona part ha transcorregut amb més tranquil·litat, amb La Plana jugant amb una marxa més per buscar la igualada, però amb la Florida aguantant fermament. Per estalviar-se qualsevol patiment d’última hora, els locals han volgut sentenciar quan abans millor, i ho han fet a falta de deu minuts pel final. David Moreno ha guanyat l’esquena a la defensa i ha posat la punta de la bóta a una passada de la mort que ha acabat dins de la xarxa. Un altre home que amplia el seu compte golejador particular i se situa just darrere de Ricky, amb 14 dianes.
Tenia pinta que l’encontre estava dat i beneït, però La Plana ha seguit intentant-ho i, de resultes d’això, ha aconseguit un darrer gol al minut 44. Novament Xavi n’ha estat l’autor, després de xutar còmodament des de dins l’àrea gràcies a la permissivitat de la defensa local.
4-3 definitiu i La Florida que segueix disparada cap al seu objectiu: l’ascens a tercera catalana, la categoria que li pertoca.